Downloading the video from the server ...

If the video start playing after you press Download button, you can click on it with right mouse button and then select "Save As"!

Support: YouTube Vbox7 VideoClip
Sitcoms
„Секс до дупка“ (на английски: Californication) е драмедиен американски сериал, създаден през 2007 г. Главните роли играят Дейвид Духовни (в ролята на Ханк Муди) и Наташа Макелоун (в ролята на Керън ван дер Бийк). Сериалът разказва откъси от живота на известния от близкото минало писател Ханк Муди, който се опитва да преодолее творческата си и семейна криза. Пети сезон започна на 8 януари 2012 г.
Година: 2007-2012 |
 Времетраене: 33 мин.
The Gossip Girl Blog е името на блог, където Клюкарката пуска клюки, свързани с Ъпър Ийст Сайд, директно от живеещите там. Тя контролира живота им, тя поставя правилата, пуска първа новините и плете интригите. Всеки иска да знае коя е тя, но никой не може да разгадае самоличноста ?. Всички епизоди на сериала са наречени на известни книги, пиеси, комикси и най-често на филми.
Година: 2007-2012 |
 Времетраене: 40 мин.
Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17-годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна с добър успех в училище и приятели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салватор.
Година: 2009-2012 |
 Времетраене: 40 мин.
През 2030 г. Тед Мозби (озвучен от Боб Сагет) събира дъщеря си и сина си да им разкаже историята за това, как се е запознал с майка им. Историята започва през 2005 г., когато Тед (Джош Раднор) е самотен, 27-годишен архитект, живеещ с двамата си най-добри приятели от университета - Маршъл Ериксен (Джейсън Сийгъл), студент по право и приятелката му, с която се среща повече от 9 години - Лили Олдрин (Алисън Ханигън), учителка в детска градина. Тяхната любов кара Тед да се замисли за сериозна връзка и да опитва да намери своята половинка, за огромно възмущение на приятеля им Барни Стинсън (Нийл Патрик Харис) - непоправим женкар с доходна, макар и неизвестна корпоративна професия. Когато Тед започва да търси идеалното момиче, Барни измисля игра, с която да го представя на момичетата: "Здрасти, познаваш ли Тед?".
Година: 2005-2012 |
 Времетраене: 20 мин.
Чарли е прилично заможен ерген с къща на плажа, ягуар в гаража и разнообразни жени в леглото. Неговият прекрасен и фриволен живот в Малибу е грубо и рязко нарушен от брат му, който е пълна противоположност на Чарли. Алън е строг и старомоден. Предстои му и развод, в резултат на който синът му Джейк трябва да остане при него. Животът им се усложнява и от присъствието на обзетата от мания за контрол егоцентрична майка и баба Евелин. Тя постоянно се меси в личния живот на синовете си. Съпругата на Алън – Джудит, също не им спестява нищо, а ежедневните й капризи допълнително нагнетяват обстановка в доскоро така спокойния дом на Чарли.
Година: 2003-2012 |
 Времетраене: 22 мин.
Режисьор: Чък Лори